T. 0345 68 11 51

M. 06 22 418 277

24/7 persoonlijk bereikbaar

Uitvaartverzorging regio Geldermalsen - Tiel - Culemborg - Beesd

Aandacht, rust en respect voor de nabestaanden.
Dat staat bij ons voorop.

Uitvaartverzorging Trudus en Lidia van der Plaat Tricht Geldermalsen

Een persoonlijk advies krijgen?

Maak dan een gratis afspraak.

Uitvaartverzorging regio Meteren - Waardenburg - Enspijk - Deil

Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 

bel 06 22 418 277.

Begraven

Een begrafenis, waar kan dat?

Bij begraven denk je waarschijnlijk al snel aan een gemeentelijke of een kerkelijke begraafplaats. Misschien ligt dit zelfs al vast. Wat minder bekend is, maar waar steeds vaker voor gekozen wordt, is een natuurbegraafplaats. Hier keert het lichaam letterlijk terug naar de natuur.


Begraven op een natuurbegraafplaats

Op een natuurbegraafplaats kies je zelf je eigen plaats. Of dit nu onder een boom is, aan de rand van het bos of op een open veld. Ook de afscheidsdienst kan hier gehouden worden. Je wordt zelf eigenaar van de door jou gekozen plaats. Dat betekent dat je naasten in de toekomst niet geconfronteerd worden met onverwachte kosten. Een grafsteen heb je op een natuurbegraafplaats niet nodig, wel kan je kiezen voor een boomschijf met je persoonlijke gegevens erop.


Tussen Arnhem en Ede, nabij Nationaal Park de Hoge Veluwe, ligt Natuurbegraafplaats Heidepol midden in de natuur. Neem hier gerust een kijkje om je te oriĆ«nteren.

a A

"Een uitvaart zoals jij wenst"Jouw mening stellen wij zeer op prijs

Wil je jouw ervaring delen met anderen? Stuur ons een e-mail met jouw ervaring of vul het formulier in. Wij plaatsen jouw mening graag op onze website erbij.