T. 0345 68 11 51

M. 06 22 418 277

24/7 persoonlijk bereikbaar

Uitvaartverzorging regio Geldermalsen - Tiel - Culemborg - Beesd

Aandacht, rust en respect voor de nabestaanden.
Dat staat bij ons voorop.

Uitvaartverzorging Trudus en Lidia van der Plaat Tricht Geldermalsen

Een persoonlijk advies krijgen?

Maak dan een gratis afspraak.

Uitvaartverzorging regio Meteren - Waardenburg - Enspijk - Deil

Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 

bel 06 22 418 277.

Crematie

Sinds de eerste crematie in Nederland op 1 april 1914 is het aantal Nederlanders dat zich laat cremeren sterk gestegen. Jarenlang was begraven de standaard, maar inmiddels worden er meer mensen gecremeerd dan begraven.


Crematoria in de regio

Crematoria vind je dan ook op steeds meer plaatsten in heel Nederland. De dichtstbijzijnde crematoria in de regio zijn:


Een blijvende herinnering

Werd de as vroeger altijd in een urn bewaard, tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden om de as te bewaren, verwerken of uit te strooien.

a A

"Een uitvaart zoals jij wenst"Jouw mening stellen wij zeer op prijs

Wil je jouw ervaring delen met anderen? Stuur ons een e-mail met jouw ervaring of vul het formulier in. Wij plaatsen jouw mening graag op onze website erbij.Urnen

Wilt u de as bij u houden dan kunt u kiezen uit een uitgebreide collectie urnen. Zowel qua materiaal als model zijn er veel variaties mogelijk. Glas, hout, steen, RVS of keramiek en van klassieke vormen tot moderne kunstobjecten. 

Sieraad of tatoeage

Er zijn verschillende mogelijkheden om de as te verwerken. Zo wordt de as steeds vaker verwerkt in een sieraad of meerdere sieraden. Of wordt gekozen voor een beetje as in een RVS waxine lichthouder. Ook kan je as verwerken in een tatoeage.

Uitstrooien

Door het uitstrooien van de as op een speciale plaats of op het water neem je op je eigen manier afscheid. Een bijzondere laatste rustplaats met een mooie herinnering.

“Mijn vrouw en ik twijfelden over wat wij zouden willen als onze tijd zou komen. Omdat we hier niet uitkwamen, financieel niet, maar ook niet qua gevoel, besloten wij Uitvaartonderneming Trudus van der Plaat uit te nodigen. Samen met hem hebben we onder andere de kosten doorgesproken van zowel een begrafenis als een crematie. Onze keus voor cremeren hebben wij uiteindelijk toch gemaakt op basis van onze financiën.”