T. 0345 68 11 51

M. 06 22 418 277

24/7 persoonlijk bereikbaar

Uitvaartverzorging Trudus & Lidia van der Plaat Geldermalsen - de Linge - begraven.jpg.jpg

Persoonlijk advies?

Maak een gratis afspraak.

Uitvaartverzorging Trudus & Lidia van der Plaat Geldermalsen - bloesem - uitvaart.jpg

Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 

bel 06 - 22 418 277 of neem contact op.

Uitvaartverzorging Trudus & Lidia van der Plaat Geldermalsen - weiland en de Linge - cremeren.jpg.jpg

Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 

bel 06 - 22 418 277 of neem contact op.

Cremeren

Crematoria in de regio

Wij werken door heel Nederland. Hieronder zie je enkele crematoria's uit de regio.

Een blijvende herinnering

Werd de as vroeger altijd in een urn bewaard, tegenwoordig zijn er diverse mogelijkheden om de as te bewaren, verwerken of uit te strooien.

Urnen

Wilt u de as bij u houden dan kunt u kiezen uit een uitgebreide collectie urnen. Zowel qua materiaal als model zijn er veel variaties mogelijk. Glas, hout, steen, RVS of keramiek en van klassieke vormen tot moderne kunstobjecten. 

Sieraad of tatoeage

Sieraad of tatoeage

Er zijn verschillende mogelijkheden om de as te verwerken. Zo wordt de as steeds vaker verwerkt in een sieraad of meerdere sieraden. Of wordt gekozen voor een beetje as in een RVS waxine lichthouder. Ook kan je as verwerken in een tatoeage.

Uitstrooien

Uitstrooien

Door het uitstrooien van de as op een speciale plaats of op het water neem je op je eigen manier afscheid. Een bijzondere laatste rustplaats met een mooie herinnering.

“Mijn vrouw en ik twijfelden over wat wij zouden willen als onze tijd zou komen. Omdat we hier niet uitkwamen, financieel niet, maar ook niet qua gevoel, besloten wij Uitvaartonderneming Trudus van der Plaat uit te nodigen. Samen met hem hebben we onder andere de kosten doorgesproken van zowel een begrafenis als een crematie. Onze keus voor cremeren hebben wij uiteindelijk toch gemaakt op basis van onze financiën.”

Over ons

"Een uitvaart zoals jij wenst." Daar staan Trudus en Lidia voor. Samen zorgen zij ervoor dat elk afscheid persoonlijk én bijzonder is.


Meer over ons

Uitvaart

Samen bespreken we de wensen voor de uitvaart. Hier nemen wij graag de tijd voor zodat hier rustig over nagedacht kan worden.


Lees meer

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op 06 - 22 418 277 of mail ons: info@tvanderplaatuitvaart.nl.


Neem contact op