T. 0345 68 11 51

M. 06 22 418 277

24/7 persoonlijk bereikbaar

Uitvaartverzorging regio Meteren - Waardenburg - Enspijk - Deil

Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 

bel 06 22 418 277.

Uitvaartverzorging Trudus en Lidia van der Plaat Tricht Geldermalsen

Begraven of cremeren?

Bel 06 22 418 277 voor gratis informatie.

Uitvaartverzorging regio Geldermalsen - Tiel - Culemborg - Beesd

Aandacht, rust en respect voor de nabestaanden.
Dat staat bij ons voorop.

Uitvaartverzorging Trudus en Lidia van der Plaat Enspijk

Steeds vaker wordt er gekozen voor een begrafenis of crematie, die past bij de persoonlijke wensen, want ieder mens is tenslotte bijzonder. Hoe wil je dat het leven van je dierbare of van jezelf tot uiting komt in het afscheid? Uitvaartverzorging Trudus en Lidia van der Plaat begeleidt en adviseert je bij het realiseren van juist dat persoonlijke en bijzondere afscheid op eigen wijze met zorg en aandacht.


Afscheid en werkwijze

De periode tussen overlijden en uitvaart is een hectische tijd waarin je veel keuzes moet maken. Je hebt misschien ideeën, waarvan je niet precies weet of die uitvoerbaar zijn. Misschien heeft de overledene zelf vastgelegd hoe de uitvaart er uit moet zien. Deze wensen en ideeën staan centraal en samen vormen wij ze tot een persoonlijk en creatief afscheid. Wij stellen vragen, luisteren, doen suggesties, leggen uit en adviseren. De gehele periode zijn wij het aanspreekpunt, houden het overzicht en zorgen voor rust. Je kunt Uitvaartverzorging Trudus en Lidia van der Plaat inschakelen voor de begrafenis of crematie, onafhankelijk van de verzekering die je hebt afgesloten.


Wil je meer weten, neem dan vrijblijvend contact op.

Uitvaartverzorging Trudus en Lidia van er Plaat - werkzaam in onder andere Tiel, Culemborg, Geldermalsen, Meteren, Tricht, Est, Neerijnen, Deil, Waardenburg, Haaften, Beesd, Enspijk, Leerdam

a A

"Een uitvaart zoals jij wenst"