T. 0345 68 11 51

M. 06 22 418 277

24/7 persoonlijk bereikbaar

Uitvaartverzorging Trudus & Lidia van der Plaat Geldermalsen - de Linge - begraven.jpg.jpg

Persoonlijk advies?

Maak een gratis afspraak.

Uitvaartverzorging Trudus & Lidia van der Plaat Geldermalsen - bloesem - uitvaart.jpg

Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 

bel 06 - 22 418 277 of neem contact op.

Uitvaartverzorging Trudus & Lidia van der Plaat Geldermalsen - weiland en de Linge - cremeren.jpg.jpg

Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 

bel 06 - 22 418 277 of neem contact op.

Uitvaartverzorging Trudus en Lidia van der Plaat Haaften


Op het moment dat je een dierbare verliest, is het voor jou en andere nabestaanden een hele geruststelling als de zorg voor de uitvaart goed geregeld is. In zo´n periode is het immers uiterst moeilijk om helder te blijven denken en de juiste beslissingen te nemen over de uitvaart. Het is dan belangrijk dat je kunt terugvallen op een vertrouwde uitvaartonderneming die je de helpende hand biedt. Hier kan Uitvaartverzorging van der Plaat je bij helpen.


Wij verzorgen alle zaken die betrekking hebben op de uitvaart. Of het nu een begrafenis of een crematie betreft alles gaat met aandacht voor details. Er wordt vakkundig gewerkt en persoonlijkheid staat bij ons hoog in het vaandel.


Neem contact op

Over ons

"Een uitvaart zoals jij wenst." Daar staan Trudus en Lidia voor. Samen zorgen zij ervoor dat elk afscheid persoonlijk én bijzonder is.


Meer over ons

Uitvaart

Samen bespreken we de wensen voor de uitvaart. Hier nemen wij graag de tijd voor zodat hier rustig over nagedacht kan worden.


Lees meer

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op 06 - 22 418 277 of mail ons: info@tvanderplaatuitvaart.nl.


Neem contact op