T. 0345 68 11 51

M. 06 22 418 277

24/7 persoonlijk bereikbaar

Uitvaartverzorging Trudus & Lidia van der Plaat Geldermalsen - de Linge - begraven.jpg.jpg

Persoonlijk advies?

Maak een gratis afspraak.

Uitvaartverzorging Trudus & Lidia van der Plaat Geldermalsen - bloesem - uitvaart.jpg

Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 

bel 06 - 22 418 277 of neem contact op.

Uitvaartverzorging Trudus & Lidia van der Plaat Geldermalsen - weiland en de Linge - cremeren.jpg.jpg

Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 

bel 06 - 22 418 277 of neem contact op.

Over ons

Uitvaartverzorging Trudus en Lidia van der Plaat Tricht Geldermalsen

"Een uitvaart zoals jij wenst." 

Een standaard uitvaart? Die bestaat niet volgens ons. Geen mens is hetzelfde en dat geldt ook voor een begrafenis of crematie. Ieder heeft zo zijn eigen wensen en rituelen en vult het afscheid op zijn eigen manier in. Afscheid nemen op de manier die bij jouw past, dat is voor ons het meest belangrijk. Wij luisteren naar jouw wensen en ideeën en zijn er om je te ondersteunen en te begeleiden.


Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis. Wanneer je een begrafenis of crematie moet laten verzorgen, wil je dat dit goed gebeurt. Hiervoor is het Keurmerk Uitvaartzorg ontwikkeld. Dankzij dit keurmerk weet je zeker dat je kiest voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Het is de eerste check voor de laatste reis. Trudus en Lidia zijn trotse houder van het Keurmerk Uitvaartzorg. Hier lees je meer over de Zes Zekerheden en over het keurmerk zelf.

Trudus:

‘Lidia en ik verzorgen elke uitvaart samen. Hierbij hebben we ieder zo onze eigen aandachtsgebieden en taken. De laatste verzorging bijvoorbeeld, een belangrijk deel van het afscheid, wordt meestal door Lidia verzorgd. Ze neemt hier de tijd voor en doet dit heel zorgvuldig en respectvol, geen detail ontgaat haar. Als de familie het zelf wil doen, dan begeleidt Lidia ze hierbij. Voor veel mensen is de laatste verzorging een onderdeel van het rouwproces, het laatste wat zij voor de overledene kunnen doen.’

Lidia:

‘Aandacht, rust en respect voor de nabestaanden. Dat staat bij ons voorop. Als je een uitvaart begeleidt, kom je heel dichtbij. Mensen hebben net een dierbare verloren en zijn kwetsbaar. Dan wil je niet telkens weer je verhaal aan een ‘nieuw gezicht’ hoeven te vertellen. Trudus is bij elke uitvaart het eerste aanspreekpunt en de familie krijgt alleen met Trudus en mij te maken. Dag en nacht kunnen ze ons persoonlijk bereiken. Dat geeft rust.’ Soms is het fijn om vooraf kennis te maken. Zo kan je zelf beoordelen of onze manier van uitvaartverzorging bij je past. Neem gerust contact met ons op om vrijblijvend een afspraak te maken.

“Lidia en Trudus realiseerden een passende uitvaart voor mijn moeder, wat vertrouwd voelde en precies zo was als mijn moeder wilde."

Over ons

"Een uitvaart zoals jij wenst." Daar staan Trudus en Lidia voor. Samen zorgen zij ervoor dat elk afscheid persoonlijk én bijzonder is.


Meer over ons

Uitvaart

Samen bespreken we de wensen voor de uitvaart. Hier nemen wij graag de tijd voor zodat hier rustig over nagedacht kan worden.


Lees meer

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op 06 - 22 418 277 of mail ons: info@tvanderplaatuitvaart.nl.


Neem contact op