T. 0345 68 11 51

M. 06 22 418 277

24/7 persoonlijk bereikbaar

Uitvaartverzorging Trudus en Lidia van der Plaat - Tricht.jpg

Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 

bel 06 - 22 418 277 of neem contact op.

Uitvaartverzorging Trudus en Lidia van der Plaat - Meteren.jpg
Uitvaartverzorging Trudus en Lidia van der Plaat - Geldermalsen.jpg

Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 

bel 06 - 22 418 277 of neem contact op.

Consument zekerheden Keurmerk Uitvaartzorg

Wij mogen het Keurmerk Uitvaartzorg voeren en zijn lid van de BGNU en RU


Doelstelling Keurmerk Uitvaartzorg

Trudus & Lidia van der Plaat Uitvaartverzorging hebben het Keurmerk Uitvaartzorg. Het Keurmerk biedt bescherming aan de consument. Een onafhankelijke certificatie-instelling controleert de aangesloten ondernemingen jaarlijks op verschillende onderdelen van de dienstverlening. Ondernemingen die zich aanmelden bij het Keurmerk doorlopen een uitgebreide kwaliteitscontrole door een onafhankelijke certificatie-instelling en ontvangen na afloop het officiële certificaat. Het certificaat wordt telkens voor drie jaar afgegeven. Jaarlijks worden de geregistreerde ondernemingen op verschillende onderdelen van de dienstverlening gecontroleerd. Dit betekent dus dat wanneer je een uitvaart laat verzorgen door een gecertificeerde uitvaartonderneming, je verzekerd bent van een uitstekende kwaliteit van de dienstverlening. Het Keurmerk Uitvaartzorg wil de consument zes zekerheden bieden.

Video uitleg van het Keurmerk Uitvaartzorg

Keurmerk Uitvaart

Een uitvaart is een emotionele gebeurtenis. Wanneer je een begrafenis of crematie moet laten verzorgen, wil je dat dit goed gebeurt. Daarom wil je dat jouw uitvaartondernemer over het Keurmerk Uitvaartzorg beschikt. Je weet dan zeker dat je kiest voor kwaliteit. Het is de eerste check voor de laatste reis. Wij zijn trotse houder van het Keurmerk Uitvaartzorg met een verplichte periodieke audit om de 18 maanden.

Zes Zekerheden

De zes zekerheden van het Keurmerk Uitvaartzorg bieden je als nabestaande duidelijkheid over de kwaliteit van jouw uitvaartonderneming. Je kunt erop vertrouwen dat de dienstverlening van ons als keurmerkhouder aan deze zes eisen voldoet. 

Jaarlijks toetst een onafhankelijke instelling of wij nog aan deze hoge kwaliteitseisen voldoen.

1 Heldere afspraken over uitvoering

De uitvaartverzorger legt alle gemaakt afspraken schriftelijk vast. Ook wanneer deze later wijzigen. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.


2 Transparante kostenbegroting

Ook de gemaakte prijsafspraken legt de uitvaartondernemer schriftelijk vast, inclusief latere wijzigingen.


3 Goede organisatie van de uitvaart

De uitvaartverzorger garandeert een correcte uitvoering van de uitvaart van begin tot eind en stelt voor elke uitvaart een uitgebreid dossier samen.

5 Doelmatige klachtenafhandeling

De uitvaartverzorger hanteert een adequate klachtenafhandelingsprocedure. Wanneer de klacht niet in samenspraak tussen de uitvaartverzorger en de opdrachtgever kan worden opgelost, wordt de klacht in behandeling genomen door de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen.


6 Klanttevredenheidsonderzoek

Iedere Keurmerkhouder voert elk jaar een klanttevredenheidsonderzoek uit. Op basis van de resultaten van dit onderzoek past de uitvaartverzorger waar nodig de dienstverlening aan. Voor meer informatie, zie de site van het Keurmerk Uitvaartzorg. Daarnaast kan je verschillende referenties lezen op onze website.

Over ons

"Een uitvaart zoals jij wenst." Daar staan Trudus en Lidia voor. Samen zorgen zij ervoor dat elk afscheid persoonlijk én bijzonder is.


Meer over ons

Uitvaart

Samen bespreken we de wensen voor de uitvaart. Hier nemen wij graag de tijd voor zodat hier rustig over nagedacht kan worden.


Lees meer

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op 06 - 22 418 277 of mail ons: info@tvanderplaatuitvaart.nl.


Neem contact op