T. 0345 68 11 51

M. 06 22 418 277

24/7 persoonlijk bereikbaar

Uitvaartverzorging Trudus & Lidia van der Plaat Geldermalsen - de Linge - begraven.jpg.jpg

Persoonlijk advies?

Maak een gratis afspraak.

Uitvaartverzorging Trudus & Lidia van der Plaat Geldermalsen - bloesem - uitvaart.jpg

Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 

bel 06 - 22 418 277 of neem contact op.

Uitvaartverzorging Trudus & Lidia van der Plaat Geldermalsen - weiland en de Linge - cremeren.jpg.jpg

Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 

bel 06 - 22 418 277 of neem contact op.

Referenties


"We hebben jullie gekozen op goed geluk. We moesten vanuit Portugal een uitvaartondernemer opgeven. We hebben geen moment spijt gehad van onze keuze. Jullie waren betrokken, benaderbaar en dachten mee én zelf vooruit. Dank daarvoor!"

Deil


"Doordat we jou en je vrouw al meerdere keren hebben meegemaakt tijdens een uitvaart was de keuze al snel gemaakt en de betrokkenheid en uitvoering heeft onze verwachtingen overtroffen."

Deil


"Wat een verschil (positief), in het verleden collega’s meegemaakt en door aanraden van vrienden daarom voor jou en je vrouw gekozen de toegankelijkheid en deskundigheid van beiden maar ook van de medewerkers heeft het afscheid nemen “mooi” gemaakt."

Beesd


"Menselijk, meedenkend, kwaliteit leveren en vooral duidelijk zijn in de keuzes die je als familie kunt maken en ook belangrijk: 

transparant zijn wat de kosten zijn voor de keuzes die je maakt als familie."

Opijnen


"We waren en zijn onder de indruk van de aanpak en de persoonlijke begeleiding." 

Haaften 


"Lidia en Trudus maken waar wat er vertelt wordt over hen en zelfs veel meer dan dat en de uitvoering in alle rust en zeer stijlvol." 

Buurmalsen


"We hadden jou en je vrouw al vaker meegemaakt tijdens een uitvaart, de keuze was dus snel gemaakt en tot volle tevredenheid."

Enspijk


"Al vele malen uitvaarten meegemaakt (helaas) maar de betrokkenheid van jou: Trudus en je vrouw Lidia heeft veel indruk gemaakt en niet alleen op ons maar ook op onze familie."

Waardenburg


"We wonen niet om de hoek maar op de uitvaart van vrienden,  jou en je vrouw meegemaakt en toen ook gevraagd mochten wij ooit een uitvaartondernemer nodig hebben, kunnen we dan jullie ook bellen? Niet vermoedend dat 2 maanden later mijn moeder zou overlijden. Jij en je vrouw zijn er voor de familie, denken mee en zo is het afscheid geworden waar we met een goed gevoel op terug kijken! Veel dank!"

Den Haag


"Met een goed gevoel kunnen we terug kijken op een waardig afscheid. Bedankt Trudus en Lidia!"

Beusichem


"Je maakt waar wat je schrijft en wat er over je verteld wordt! Ook in de nacht toen vader thuis overleed, binnen een uur was je er.

Wij waren radeloos, wisten niet wat te doen. Hadden gelukkig geen ervaring met de dood. Jij en je vrouw hebben ons geholpen om het afscheid waardig te maken. We kijken er met een goed gevoel op terug!

Jullie zijn kanjers! Chapeau!"

Haaften


"Fijn hebben we het ervaren dat de lijntjes bij jullie zo kort zijn. Ooit meegemaakt: de een kwam regelen, de ander kwam met de proefdruk, je moest bellen als je met vragen zat en op de crematie kreeg je weer te maken met een ander. Hoe anders gaat dat bij jou. Eén aanspreekpunt, dagelijks persoonlijk contact, niets moet bijna alles kan, veel adviezen, dankbaar kijken ik en mijn vrouw, maar ook onze familie terug op een waardig, persoonlijk afscheid, dank jullie wel."

Culemborg


"Wij zijn zeer onder de indruk van de deskundigheid, aandragen van ideeën en oplossingen en kunnen jullie van harte aanbevelen, ga zo door."

Geldermalsen


"Wat een meedenken, niets is jullie teveel, kunnen terugkijken op iets moois en maken waar wat wij over jullie te horen kregen, klasse!."

Tricht


"We hadden voor Trudus en Lidia gekozen op aanraden van vrienden, we zijn blij met onze keuze."

Waardenburg


"We waren en zijn onder de indruk van de aanpak en de persoonlijke begeleiding."

Haaften


"Lidia en Trudus maken waar wat er vertelt wordt over hen."

Beesd


"Meedenkend, niets moet alles kan en afspraak is afspraak."

Buurmalsen


"Wij kunnen iedereen aanraden om jullie te bellen bij een overlijden."

Buren


"Het helpt ons bij het verwerken van ons verdriet en we kijken met een goed gevoel terug op de uitvaart."

Geldermalsen

Over ons

"Een uitvaart zoals jij wenst." Daar staan Trudus en Lidia voor. Samen zorgen zij ervoor dat elk afscheid persoonlijk én bijzonder is.


Meer over ons

Uitvaart

Samen bespreken we de wensen voor de uitvaart. Hier nemen wij graag de tijd voor zodat hier rustig over nagedacht kan worden.


Lees meer

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op 06 - 22 418 277 of mail ons: info@tvanderplaatuitvaart.nl.


Neem contact op