T. 0345 68 11 51

M. 06 22 418 277

24/7 persoonlijk bereikbaar

Uitvaartverzorging Trudus & Lidia van der Plaat Geldermalsen - de Linge - begraven.jpg.jpg

Persoonlijk advies?

Maak een gratis afspraak.

Uitvaartverzorging Trudus & Lidia van der Plaat Geldermalsen - bloesem - uitvaart.jpg

Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 

bel 06 - 22 418 277 of neem contact op.

Uitvaartverzorging Trudus & Lidia van der Plaat Geldermalsen - weiland en de Linge - cremeren.jpg.jpg

Wij zijn dag en nacht bereikbaar: 

bel 06 - 22 418 277 of neem contact op.

Uitvaartverzorging Trudus en Lidia van der Plaat Wadenoijen

Is een onafhankelijke en kleinschalige uitvaartonderneming met een unieke en betrokken benadering. Wij bieden kwaliteit en deskundigheid in uitvaartzorg en uitvaartbegeleiding in een breed werkgebied o.a. in Geldermalsen, Tiel, Culemborg, Beesd, Tricht, Beesd, Waardenburg, Haaften, Wadenoijen, Buurmalsen en Deil.


Unieke werkwijze

Ook voor een uitvaart kunt u zelf kiezen voor een stijl die bij je past. Voor ons is het cruciaal dat de uitvaart aansluit op jouw persoonlijke situatie. Alleen op die manier wordt een uitvaart uniek. Maatwerk, vormgegeven in nauwe samenspraak met nabestaanden. In de dagen na het overlijden worden samen met jouw alle aspecten van de uitvaart besproken. En wat ons betreft hoeft niet alles binnen enkele uren al beslist te worden. Je krijgt de tijd en ruimte om de juiste keuzes te maken. Zo ontstaat er gaandeweg een persoonlijk en passend afscheid. De mogelijkheden en de daarbij behorende kosten worden benoemd. Aan de hand van je wensen worden de kosten in kaart gebracht van de door jouw gewenste uitvaart.


Neem contact op

Over ons

"Een uitvaart zoals jij wenst." Daar staan Trudus en Lidia voor. Samen zorgen zij ervoor dat elk afscheid persoonlijk én bijzonder is.


Meer over ons

Uitvaart

Samen bespreken we de wensen voor de uitvaart. Hier nemen wij graag de tijd voor zodat hier rustig over nagedacht kan worden.


Lees meer

Contact

Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn dag en nacht bereikbaar op 06 - 22 418 277 of mail ons: info@tvanderplaatuitvaart.nl.


Neem contact op